Släpp fram din inre Power!

Online-event 4 – 5 december 2021

 

Släpp fram din inre Power och landa i frid, frihet och glädje! Välkommen till en workshop online där vi lägger fokus på närvaro, livslust och glädje och på allt som händer med dig nu!

 

Den senaste tiden har vi ställts inför många utmaningar. Det är också en tid för förnyelse där vi kan upptäcka nya sidor hos oss själva - en tid där nya äventyr väntar såväl i det yttre som i det inre i våra liv. Vi skalar av det gamla, släpper gamla kontroll strukturer och öppnar upp för en ny version av oss själva, likt en Fågel Fenix. Dessa dagar blir det bl a Soul Body Fusion (meditation med fokus på vår högsta medvetenhet), andningsövningar samt fri dans enligt De 5 Rytmerna. Under dessa dagar erbjuder även Erika Moström privata samtals-sessioner inom vägledning, sk. conscious clearing.

 

OM LEDARNA:

Berit Hague är en erfaren lärare i fri dans och De 5 Rytmerna, andningspedagog samt meditationslärare bl a via metoden Soul Body Fusion, en meditativ teknik för att nå ökad medvetenhet.

 

Marika Grankvist är diplomerad andningspedagog inom bl a frigörande andning, hatha yoga-lärare samt praktiserande coach enligt ICF:s principer.

 

Erika Moström har många års erfarenhet av personlig utveckling och inre ledarskap. Genom sitt seende hjälper hon människor att släppa blockeringar och tankemönster som håller dem tillbaka och hindrar energiflödet.

Vi ser fram emot givande dagar tillsammans!

 

Välkommen önskar

 

Berit, Erika & Marika

Tid:

4 - 5 december

Plats:

Online

Investering: 

1 dag pris 680 kr

2 dagar pris 980 kr

Anmälan och info: Kontakta Marika, 0736-54 80 53 marikagrankvist@me.com  Eventet sker via Zoom. Länk till eventet mailas till deltagarna efter anmälan och betalning.