Entering the gate of 2021

Tillsammans med Mikaela bjuder jag/vi igen in till ett nyårsmöte med oss själva och varandra för att avsluta det gamla året och välkomna det nya. Vi har ett program för stunden med möjligheter, men du gör självklart bara det Du är intresserad av att ta del i. Härunder ser du hur vi har tänkt/planerat. Hör av dig om du undrar något på tel. eller mail.

Varmt välkommen!

Favorit i repris: Dansa igenom det gångna året och välkomna det nya!

 

I rådande läge känns det extra viktigt att utforska vårt inneboende glitter och att finna frid. År 2020 har bjudit på tuffa utmaningar för många både privat och jobbmässigt. Det har mullrat ordentligt i världen, vilket också har skakat fram det nya. Kanske finns livets guldtackor där mitt bland allt bråte?

 

Med stöd av utvald inspirerande musik blickar vi bakåt och framåt, likaså med hjälp av att skriva på ett så kallat Personligt Årsbokslut. Här kan du reflektera kring det gångna året liksom dina intentioner för det nya.

Basen för Entering the gate of 2021 är Dansvågen som är ett kraftfullt verktyg för transformation, ledd av Berit Hague utifrån De 5 Rytmerna. Aktiviteten omfamnas av "Den själsliga gåvan – Din styrka i vardagen" skriven av Mikaela Steen. En bok som uppmuntrar just till att verka utifrån sin innersta kärna.

 

Vad vill du lämna bakom dig? Välkomna in i ditt liv, beställa?

Genom dans och det skrivna ordet ges möjlighet att fånga upp inre väsentligheter som annars lätt skulle kunna gå förlorade. I denna kreativa miljö kan du ta hand om det nya som virvlat upp under året. Lossa på det gamla och lyssna in din enorma kraft! Få fram lösningar som skapar en trygg grund att stå på inför kommande år.

 

Detta är en fristående aktivitet. Varmt välkommen du som tidigare deltagit i våra Personliga boksluts-aktiviteter, liksom du som på annat sätt kommit i kontakt med det vi gör. Vi ser fram emot att träffa dig!

Se flyer här

Mikaela: Utbildad civilekonom med marknads- och beteendevetenskaplig inriktning. Legitimerad yrkeslärare i handelsämnen. Bland erfarenheterna finns roller såsom Auktoriserad Jobb- och Utbildningsexpert. Verkar som förändringsledare. Arbetar med kreativitetsdriven samhällsomställning på individ-, företags- och samhällsnivå. Mikaela 070-675 88 15 www.gallerimikaela.se

Datum: 29 dec kl. 13-17
Investering: 790 kr, Swish på plats till Berit.

Plats: Yoga Nu, Finntorpsvägen 5A, Finntorps centrum (ca 10 min från Slussen).

Ingår: Dansvågen, Skriva-till-dig-själv-redskap, Boken Den själsliga gåvan.

Föranmälan: berit.hague@livsdansen.se gärna senast 27 dec.

Övrigt: Mindre grupp. Avanmäl till Berits mobil vid snuva/hosta/feber. Delningar görs som vanligt för den som vill i början och slutet av aktiviteten, enda skillnaden är att vi sprider ut oss än mer i ringen. Ta gärna med något till dig själv att äta, vi avslutar med picknick på golvet. OBS! Vi arbetar för att genomföra aktiviteten beroende på hur de allmänna råden ser ut vid tidpunkten för genomförandet. Välkommen att anmäla dig så håller vi kontakt.