Soul Body Fusion i Karlskrona

Tid:

- Lördag 20/3 | 10 – 17. Intro/Nybörjarkurs som alltid ger något nytt, väcker upp nya potential i oss som vi inte har haft tillgång till tidigare, så den är lika värdefull för erfarna deltagare

- Söndag 21/3 | 10 – 17. Fortsättningskurs som bygger på att man har gjort en introkurs med någon.

Plats:

Karlskrona

Pris:

1100 kr per dag eller 1900 kr för båda dagarna, 550 kr för dig som vill repetera nybörjarkursen.

 

Anmälan:

Info och anmälan till Kim Hall senast 18/9 på

0708-14 84 48 eller till mig på mejl eller telefon: berit.hague@livsdansen.se 0704-32 66 08

 

För mer info om Soul Body Fusion klicka här

 

Varmt välkommen!

Mer info finns under fliken SBF i huvudmenyn

Som ni vet har det varit enormt intensivt på ”energifronten” under lång tid, och en enorm förändringsprocess händer och har hänt i samband med corona pandemin.

Jag ser det hela som en enorm transformationsprocess för mänskligheten på alla plan. Den är enormt utmanande, men i ett större perspektiv skapat för att ändra på SÅ mycket till det högsta och bästa för allt och alla.

Våra kroppar har fått känna av starka biologiska förändringsprocesser som har skapat många olika symptom och fysiska utmaningar för oss.

​Vi har alla upplevt detta på olika sätt, t.ex. upplevelser av oro, förvirring, stress, svårt att vila, högt tempo, svårt att ge riktning i nya initiativ, att ta beslut, och att veta vad man vill, men också olika fysiska symptom som har skapat oro och rädsla.

​Själv känner jag självklart av allt detta. Samtidigt får jag så mycket stöd genom att hålla mig ”uppkopplat” på visdomsfältet MARK. Det ger mig förståelse och tillförsikt i det som händer, på insidan och utsidan.

​Alla som följer ”MARK meditationerna” med Jonette vet hur otroligt starkt det har varit de senaste månaderna.

​När vi ses i Karlskrona  nu blir det jätteviktigt att skapa förening med Moder Jord, återförenas på ett djupt sätt med vår/hennes natur och öppna oss för de högfrekventa energierna som nu strömmar in i oss och till Jorden. Genom Soul Body Fusion  ”uppgraderar” vi våra egna kroppars förmåga att ta emot och integrera allt det som händer med oss.