Dans och Soul Body Fusion med speciellt tema i Karlskrona

Den Individuella och Globala förändringsprocessen som händer med oss nu.

Du är varmt välkommen till denna helg med Dans enligt De 5 Rytmerna på fredag kväll 18.30 – 20.30, en fristående kväll, och sedan till 2 dagar med SBF (Soul Body Fusion) och Dans med fokus på den STORA förändrings -och transformationsprocess som var och en av oss, hela mänskligheten och Moder Jord, nu går igenom.

Processen vi går igenom innebär ofta trötthet, förvirring, att känslor som vi trodde att vi hade processat, kommer upp igen, och att relationer och jobbsituationer blir svåra för att alla involverade är i en förändringsprocess.

Lördag och söndag är dagar där var och en av oss får fokusera på vad som händer med oss nu, och uttrycka detta i dans och delningar/samtal under dagen.

Jag berättar om det jag ”informeras” om i mina meditationer och på andra sätt, och eftersom jag är certifierad lärare i SBF, hur vi förenar vår Universella Varelse/Själ med vår mänsklige kropp, så lär jag ut detta enkla sätt att förenas med vår universella varelse/själ, så vi kan leva här som Människor i förening med vår universella varelse.

Du är varmt välkommen till denna upptäcktsfärd av vem vi är, vad vi vill och vad vi går igenom just nu.

Hör av dig om du undrar något.

Varmt välkommen!

Mer info finns under fliken SBF i huvudmenyn

Plats: Skärva Gård (info@skarvagard.se)

Tid: 15-17/10

Fredag 18:30-20:30

Lördag och söndag 10-16

Investering: Danskväll fredag 300 kr

Lördag och söndag 1800 kr

 

Information:

Kontakta Kim Hall på 0708-14 84 48 eller kim@stjarnstoft.se